ICT & Mediadesign in de onderbouw

Het cursusmateriaal 'Microsoft Office Specialist' (MOS) kan je hier vinden op de vakwebsite 'ICT & Mediadesign). Door deze leerstof door te werken verwerf je de kennis en vaardigheden die nodig zijn als Microsoft Office Specialist. Als je deze leerstof beheerst kan je deelnemen aan het internationaal examen voor Microsoft Office Specialist en felbegeerde certificaten verwerven.

Koning Willem II College Microsoft IT Academy member

Het Koning Willem II College is Microsoft IT Academy Member en kan daardoor leerlingen van de school voorzien van cursusmateriaal van de Microsoft IT Academy. Tevens kan je examen doen voor de verschillende Microsoft IT Academy modulen en je certificeren. Deze internationale opleidingscertificaten zijn zeer waardevol om je ICT & informatica vaardigheden aan te tonen op de arbeidsmarkt en bij je vervolgopleiding.

Via Microsoft Dreamspark stelt Microsoft aan onze leerlingen/studenten gratis software en cursusmateriaal beschikbaar om zich verder te ontwikkelen op het gebied van ICT & informatica. Meer hierover als je klikt op de onderstaande afbeelding.